Tuesday, 20 August 2013

Entry baru lagi!

Assalamualaikum

Hai blog.. Haha rajin lak aku update kan. Hee biasa la orang kesunyian memang camni. Haha aku bosan sebenarnya. Sekarang pun aku still kat akademi memandu lagi. Baru habis dating dengan pegawai QTI. Menatang ape ntah. Haha ujian QTI katanya. Aku pun tatau ape yg diuji oleh beliau. Kate jela nak naik kete ngan aku kan senang. Hahaha bolok saprah.
Next week dah jpj test. Aku tak confident sebenarnya. Jalan besar kat sana tu banyak lori! ohmai mati la aku nanti. Yang lain semua okay just aku takut ngn lori je. Haha. Takpelah, i'll try my best.
Nak masuk degree tapi banyak lagi aku tak buat ni. Haiyoo serabut.
Hmm k la nak balik dah.

Bye blog, assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment