Friday, 18 January 2013

randomize, again! ~

assalamualaikum 

haii hai hai.. lamanyaa enggak mengupdate! *cehh, macam la ade orang setia duk baca blog hang ni saprah oi. haiyaa, poning palo den ngan macam-macam nih. huh, macam ni rupenya rasa jadi orang beso, dewasa, belia baliun, muda mudi macam nih. stressss! 
ape la yg aku duk meroyan ni. hahaha. pejam celik pejam pejam celik dah pun 2 bulan aku kat shah alam ni ha. practical amende ntahh. macam bangla dah keje nye. hehe, think positive. walau keje macam nak mati pun, ade je benda baru yang kita belajar. tu lah practical training. sambil-sambil tu kita apply apa yang kita belajar an an an ? hehe

its me! 21 years old big girl untuk tahun 2013 ni. *kalau ikut bulan tak sampai pun 21 lagi. hehehe

saprah ngan sirahh. ayu gitu! heheheheeh

kL sentaral pun jadik! janji lepas rindu janji perut kenyanggg ^_^

haha, setiap kedai ade gamba kami. eh, kami ade gamba laaa.

hee. tatau nak cakap ape laaa. buat la sendiri caption.
tuti peruti sempena birthday mekna! eh mokcik anna. makcik yang duk bergambar sakan kat bawah ni. dia tatau bencana yang melanda. ribut tepung gandum, haha.

HAPPY BIRTHDAY! aku la orang last yang wish kan? bahagianyeee rase. hahaha

cantik sungguh si pengambil gambar ni. wawawa


nak beruk ni ! 


sira cumil! dye pilihkan baju utk birthday nenek tua tuh.
motif sangat saprahh !

haihh gamba nenek ni lagi. hahahaha
candid pilih baju. *dia berlakon je tu. haha
hahahhahahahahaha, SAYA RINGANNNN ! ana, sila diam! hahaha k bye!*maluu. hee
perkenalkan, KAMAL ADLI. teman baru ana.
teman baru saya. hmm, takde nama. hahahhaha. ngat nak bg nama uai, tapi macam geli pulak. haha k takde nama,
the last picture, tabung kawen! hahahaha
hujung tahun 2013 ni, insyaAllah saya akan mendirikan rumahtangga bersama pilihan keluarga. bye semua pakwe-pakwe ku. sob sob.

k, lawak tahun baru. tau dah tak lawak. -_-'

tapi kan, bila nak imbas kembali apa yang jadi kat aku ngan ana masa practical ni, banyak sangat benda yang kitorang sedar hikmahnya. hikmah kami tidak ke johor, hikmah kami di DD plaza alam sentral, hikmah pindah rumah, rezeki yang masuk. alhamdulillah :)

hehehee, and sepanjang practical ni jugak aku boleh nampak ape bezanya anak sulung ngan anak bongsu. hahah

1. ana bangun pagi terus g solat mandi semua. aku pulak, bangun tido duk menung dulu 10 minit. pastu lambat-lambat je nak gi siap. hahahha.
2. ana kalau beli barang dia teliti satu-satu. berhati-hati kalah makcik fauziah. *haha mak ana. ngeh ngeh aku? aku beli downy yang ade separuh je isinya. n telur yang pecah-pecah. hahahaha senonoh sangat an..lalalala

k la. tatau dah nak cite pasai pa. takde sape pun nak tau, so what? hahaha

btw, best kan kalau hidup kita ni seindah dan sesempurna macam watak dalam novel :)
ape-ape pun kita kene bersyukur dengan takdir kita. yedok?

keep your smile bright :)

sampai ketemu lagi, err ketemu la sangat. haha

assalamualaikum

2 comments: