Sunday, 9 December 2012

safraa kembali !

assalamualaikum

 safraa kembali setelah sekian lama tak menyentuh blog ini. huhuhu ni pun update sebab ade orang suruh. wawawa. merajuk-merajuk pun still stalk blog kite, tak malu! hahaha

now, i'm practical trainee at Dunkin' Donut for two months as outlet crew. then after that two months, i'll transfer to HQ  at Ulu Kelang. huhuhuuu.

ahhh, jom r tgk gambau. maleh koi nak critee panjang lebar.

this is me. ''hi, selamat datang'' HAHAHAHA

all of the crews. semua sempoi n best! 

yang bawah ni gambar time kitorang menumpang kat kolej si sasab untuk seminggu. hoho


twilight time :)

safraa, ana, mimi n sasab :)
then, the next plan, aku n ana pegi seremban untuk ketemu sama su n syiraa.


motif betul gamba kan? -,-
first time experience kerja, mmg macam best. mula-mula sumpah aku takut gila. duk kat kitchen je, tak berani duk kaunter. wawawa, but pengalaman mematangkan. selama mana aku nak duk kitchen je. last-last aku keluar jugak ke kaunter. alhamdulillah dah boleh handle walaupun sorang. walaupun memang aku kucar lana dengan kopi dan creamer yang tumpah. hehehe maap maap maap!

tetibe timbul persoalan.

sambung degree then kerja. OR kerja then sambung degree. bukan la maksud aku nak kerja jadi crew DD ni, tapi aku dah ade diploma of course akan cari kerja kat food industries yang proper sikit. sekarang dah ade dua pilihan. Kementeriaan Kesihatan dan kat tempat kerja su. huhu, let me think about it.

k la.. masa untuk buat kerja lain.
got to go now

assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment