Monday, 1 October 2012

gadis seperti kami :)

assalamualaikum

dah habis satu paper hari ni! hee seronok nyaa! tapi bila mengenangkan yang next paper ialah food processing, hmm tak jadi nak seronok.. ape tak nye, carry mark sikit derr! huu, macam mane nak score final nih? kalau full mark final belum tentu boleh dapat A.. 4 credit hours pulak tu subjek nih.. haihhh -,-
tapi takpe, sebab gap ade dalam 5hari (da tolak sehari utk berjimba ria haha).. usaha tetap usaha mane la tahu kot ade rezeki dapat la B, ahh aku tak kesah gred aku just tanak repeat! huhhuhuhuu

k lah, sebab aku tak rasa nak buat keje hape-hape sekarang aku nak mengarut pasal business plan presentation hari tu.. aku ade la sikit curi gambau dari belog pahana ni.. nah ni belog budak ni 

mai nengok gambar ye 

caperaa ngan edai, scandal forever !

partners :)

scandal lagi, haha


again scandal --' (time fpd)

cakk! haha 

ciraaa yg comel :)

boring dah tengok gambar korang berdua nih -.-'

--'



warghhh! makan budak! haha

business girls.. haha tanak !!

we're going to court. heh? -,-

classmates


ana kata gambar ni comel.. ahaks, malu lah ^^,

acewwwahh diaa :)

ana ngan su.. eh, mane suuu ?? hahah

cung dah tuu :D

jangan kacau, muke seteresss nih -.-

heeee, i loike pic ni u !

tengah tunggu

nak buek apo ni yo?

tadaaaa ! -_-'

mereka berdua lagi?

ciraaaa :D

haihh cira nih -,-

duk molek la siraaa ! hee


untung la aku yang amik kan gambau nih -,-

hahahaha, mabelesss! puan farhana jamnan 

pelbagai ekspresi dan gaya

happy bake entreprise

nananananana :D

koleksi gambar terbaik dari hedaiii medaiiii !

huhuhu :)

kami bahagia :)



suu dah penat sangat . haha

eh, nana lagi penat rupenye. haha



dahlia :)

ain kefli :)






perghhh, macam madam lah suu.. tak trauma dah kan? hee

ape salah sayeeee :(



dila :)




















air air, :D

nape na? hahah

alolo, macam acha dah tp versi besa! hee


aku kalau tak duk atas dia mmg tak sah.. haha sofa aku nih ! portable punye..hehe




habiss
banyok ngat gambau nye.. maleh koi nak nuleh kepsen nye..
hehe tibe bahase temeloh kan?

semoga persahabatan kami kekal sampai akhir hayat

tak sabar nak kawin, pastu korang datang jadi bridesmaid , fuyooo best nya! hehe..

potensi kawin dulu:
1. ana jamnan
2. suhaila sulaiman
3. zarifah roslee
4. nur 'adilah kamarunnizam
5. nor syairah md zin
6. mia edai hidayah rashid (nama nak pemes je!)
7. nur husna zakaria
.
.
.
.
.
.
.
101. nur-safraa mazalan

hahahaha, k ayuh ke library utk bersuka ria

boi!

assalamualaikum :D

1 comment:

  1. wa, rindunya bila tgk gmbr ni,, aik napa safra orng yg ke 101, bkn ke dia dulu ,hehe :)

    ReplyDelete