Tuesday, 9 October 2012

aku dan mereka :)

assalamualaikum

wahhh, hari isnin ke hari ni? oh, jap lagi dah masuk hari selasa sebenarnya, hehe. hari ni aku just tido sepanjang hari. balik dari rumah syira pukul 8, terus tido sebab semalamnya tak tido langsung. haha kes nya duk melayan malam berinai, jemaah maggi 5 bungkus, dan juga movie dengan pahana, nana, and ciraaa. pastu kul 12 da bangun basuh-basuh muka gosok gigi bagai bukak laptop tengok IRIS. haha hadoi, pastu dalam pukul 2 lebih baru mandi..bla bla bla, tibe jadi journal hidup aku pulak blog nih.. haha whatever lah.
pas g makan ngan ana and nana, balik tido lagi sampai pukul 6, bangun solat asar then tido sampai maghrib. hahaha best wooo...dah la kredit maxis celcom dua2 takde, haha bosan hidup weh..

dah la cerita pasal aku, tak best pun..

AKU DAN MEREKA

siapa mereka tu? mereka tu sahabat. hehe poyo jap. eh, suka hati la blog sayeee..
bukan apa, just sadis je sem last..huhu
sayang mereka sangat-sangat

sapraa

suhailaaaaa

sapraa lagiii

hehe mereka tanpa sapraa

main pijak-pijak kaki. tak pernah menang, sedih ambe !

ngeeeee, eksaiteddd nyee !

maklong pun dapat ! haha


ana ciraaaa. credit to sapraa for the nice picture :) hahahaa

sapraaa lagi. hahaha

ciraa dilaaa. sapraa jugak yg amik gambau nih

ana cira dila. :)

basikal. haha jangan tak cayee ^_^

maklong nak jugak basikal !!

hehehehehe..aku sangat suka gamba ni sbb aku nampak kurusss! yeayy..haha


nananaanana

ciraa

nampak la kependekan aku di situ -,-








dinner food-tech

kita minum dulu !

sapraaa eyfaa

eyfaa

kami

haha, tatau nak tulis ape.. hoho den takdo ideo nak tuleh.. 
just nak cakap yang korang sangat best ! aku takkan lupakan korang,
untuk kakak sasab yg jauh di shah alam, kami di sini tidak melupakan anda. sesungguhnya kalau ada kau lagi happening.. sobss, dah rindu kau ni.. huu malu lahh

sasab :)

ana, syira, nana, malam berinai tu memang macam nak kawin dah aku rasa.haha. main basikal, perghh best siak seyh ! haha tu la , dulu nak sangat basikal kan, then mula la semput..haha nana la tu. 

next event, insyaAllah ke jengka ye kita :)
pesanan khas untuk su : jom lah join. bila lagi nak jejak jengka yg ceruk tu. hee 

k, tu je,
assalamualaikum ^_^

#haaa, lupa nak mention.. ekceli, gambar-gambar kebanyakan dicilok dari blog pahana.. hehehe

No comments:

Post a Comment