Saturday, 8 September 2012

sompek laie ekau -,-

assalamualaikum ^,^

hee, semangat nye pagi ni bangun, walaupun subuh pukul 7 pagi -,-
astaghfirullah, safraa safraa, ape la nk jadi ni..
nak wat camne, tade orang kejut..hoho
pagi den di kojut kan oleh budak hijau ni haa
dio poie tinggal purse hijo dio dalam beg den..haishh soba jolaaa
pastu torus den somangat komeh bilik, basuh lab coat yang sudah dirondam dgn vanishhh pinkpink selamo ompek boleh (14) jam padahal instruction suruh den rondam onam (6) jam ajo.. haha yang ponting, lab coat den putih suci dan bersori-sori.. tak soba pulak den nak masuk lab..haha tibe !

we are never ever getting back together, again !
ye, aku tanak dah kat kau.. tolonglah paham.. lepas ape yang kau buat, bertubi-tubi penipuan, hishh geli geleman aku dengar perkataan sayang tu..nak nak lagi perkataan tu di ucapkan si penipu dan hipok macam kau.. ta payah da nak send message rindu rindu sorry sorry sebab takkan ada maaf untuk kau.. just pergi jauh dari aku je.. and aku boleh lah hidup kalau kau takde, sebab tu aku approve friend request kau tau..
haishhh perasaan marah tetap tak boleh nak hilang
ape ape pun aku harap kau berubah, memang bukan untuk aku tapi berubah untuk kau dan untuk orang yang bakal jadi pendamping kau..
haaa, one more thing, haha pasal status rokok, hahaha macam kelakar je kau perli aku balik, hee aku tak kutuk, status aku berunsurkan nasihat.. bukan untuk kau sorang, jangan perasan boleh? haha kalau kau lantak kau la nak hisap berapa banyak pun, biar mati cepat..

astaga.. aku tatau la nape aku benci sangat kat dye ni.. betul la ana pernah cakap dulu
'' kalau kite sayang kat seseorang, jangan terlalu sayang, dan bila kita benci kat seseorang jangan terlalu benci '' eh eh, macam takde kene mengena je..hehe.. takpelah, aku dah okay hidup macam ni..alhamdulillah..

haaa ade sorang kawan aku (lelaki) yg putus cinta, n tersangat lah heart broken.. aku just tolong dye ape  yang patut, naik kan semangat dye balik..huhu risau aku, dye sampai nangis time call aku cerita semua tu.. wahh, unexpected seorang lelaki boleh nangis kat aku..huhu terkedu aku.. sangat tidak bersyukur perempuan itu, dah dapat lelaki yg setia, hensem (walaupun tak berapa tinggi, hehe) boleh pulak kau curang kan?hmm hidup ni ada karma.. Allah tu maha Adil kan?

imie, sekarang mungkin imie dikecewakan, insyaAllah nanti Allah akan bagi bahagia yang sebenar untuk imie.. tu lah yang saf pegang sekarang.. and imie pun kena ingat janji Allah,
''perempuan baik untuk lelaki yang baik,dan lelaki baik untuk perempuan yang baik dan begitulah sebaliknya''
memang, kadang-kadang ade jugak yang dapat pasangan hidup yang tak baik, dan itulah tugas kita untuk membimbing dia.. sebab tu, kite yang kena perbaiki diri kita dulu..tugas jodoh serah kepada yang Maha Cinta..kite muda lagi kan? nikmati hidup ni tanpa ade duka sebab benda benda yang tak tentu lagi..
okay kawan? much better kan?

haishhh, bebel je aku ni.. keroje tak disiapkan lagi lahh..
sempat lagi aku update blog kan? hahahah
k lah..

assalamualaikum ^^,

No comments:

Post a Comment