Sunday, 2 September 2012

iftar mazalan's family


















































































































































































 seronok dapat kumpul ramai-ramai macam ni
Alhamdulillah, hubungan kembali seperti dulu
segala sengketa antara kami sudah dipulihkan
*ngape skema benor ayat kamu saprah? haha

sekarang ni, aku sangat merindui mak
sepatutnya mak pun pergi family gathering ni kalau mak tak kawin
hmm ape yg dah lepas biarlah lepas

mak, adik tak pernah pun lupa kat mak, mane pun adik pergi, dengan sape pun adik, adik sentiasa ingat kat mak.. semalam adik call mak dapat dengar suara mak ceria adik happy sangat.. semoga kebahagian sentiasa jadi milik mak :')

adik tahu, mak tak dapat bagi adik kemewahan, tapi mak bagi adik kemewahan kasih sayang.. adik bangga ada ibu macam mak..mak selalu ketepikan kepentingan sendiri untuk anak-anak mak..
mak cakap, mak sedih sebab tak dapat bawak adik pergi jalan-jalan,
takpe mak, nanti adik yang akan bawak mak.. mak jangan sedih-sedih k..
adik tahu asal usul adik, adik takkan lupa kat mak or malu
adik tak malu pun sebab kite orang susah mak yang penting keluarga kita happy

k lah.. banyak sangat kerja nak buat ni.. final exam pun dah dekat
nak sibukkan diri dengan final projek pulak
maaf, saya sedang berada dalam mood silent
kepada sesiapa yg msg nya tak di reply, maaf ya

sekian untuk entry kali ni

assalamualaikum :')

No comments:

Post a Comment