Wednesday, 26 September 2012

entry sengal :)

assalamualaikumm
:)

hahaa safraa gedik kembali!! haishh, penat tunggu ana upload gambau aktiviti tak upload-upload lagi makcik tu..lastly aku pun buat lah entry tah pape ni.. hee

this is me and nana, after FPD ^_^..btw, safraa sangat GEDIK ! tibe rase nyampah tgk muka sendiri..haha
next, semalam.. before kami buat presentation business. aku ngah on call ngan mak, dapatkan kata-kata semangat sebab takut sangat.. si edai, my scandal sibok nak gambau.. haha
me, as operation manager for B-FRY Enterprise
and she is edai, as finance manager for Happy Bake Enterprise


 huu, aku selepas call mak.. still lagi takut dan nervous!!
uwaaaaaa :'(

 heh ? -..-
hahahaa ana dan su
ana as our General Manager also as Admin Manager for B-FRY Enterprise
and su as Admin Manager for Happy Bake Enterprise
huh, ana GM/ CEO kedekut ! gaji sikit je dapat. hahaha
okay gurau, jangan marah jangan marah hehe


haaa okayy, ni gambar aku mase kecik-kecik.. time birthday 7tahun.. huu yang sebelah tu anak sedare aku.. haihh, kecik-kecik lagi ah ade anak sedare..
hahaha

"ape nengok-nengok? nak potong kek acu la tu, cibokk je" HAHA
hahaa yang ni juga gambar mase kecikkk dulu
mata besarrr, pipi tembam -,-


baiklah, mulakan agenda asal.. haha tengok!! punye lah berselerak meja kau sapraa.. haha tu baru meja, hangpa belum tengok locker and katil lagi.. hehheehehe maaflah lately, saya sangat takde masa untuk mengemas-ngemas nih.. tapi, after presentation business semalam baru lah lega sikit.. sekarang yang tinggal thesis je yang serabut.. ape-ape pun kemas bilik dulu dong.. baru lah sedap mata memandang..


aigoo, sampai ade kupu-kupu mati kat celah botol air atas meja aku.. ahahahaha, kesian..


dalam locker saya ade gamba mak ngan arwah apak yang zaman dulu punyaa. hee tengok la, tv pun versi lama lagi.. sesungguhnya saya sangat merindui kalian berdua, dan juga rumah kita :(


okay, this one just please ignore k. hahaha
nak tau kenapa gamba semua macam tah pape, i mean the quallity of picture, this is because PIZI !
he took my phone !! arghhh, tension aku pakai nokia c3 nih, da la camera tak best,,. huuu
nak phone saye balikkkk !!


hahhaha okay, sambung mengemas,, ni barang FPD yg tersorok bawah katil. heee, manyak nyew kertas warna kiteee..


pencil colour stabilo,.


kenangan dinner anugerah dekan, Alhamdulillah


jeng jeng jeng
selepas dikemas!
tengok lah meja sayeee.. weeee ^_^


biskut ape ntah mase kecik-kecik dulu selalu makan.. sedappp !!
heee, bila bilik dah kemas baru lah datang idea dan semangat
hee cantik tak? huhu aku memang tahu reti lukis kepala je.. hahahah


eh eh, ade pakwe laaa.. hahahaa tak reti gamba lelaki.. sepatutnya lelaki tu pakai spek, tapi tak jadi pulak time lukis.. hmm such like my dream boy + pakai spek ^_^



lastly.. we !
time FPD, sabrina hisham, my second soul sister datang dari shah alam untuk jumpa kami! sobs, terharu :(
i love you all
aku tatau lah macam mane kite separate nanti.. mesti rindu gila kat korang, huu
rindu kan;
kegilaan ana
kemesraan su
ke-caring-an syira
kecomelan dila
cubit eyfa
kekecohan edai
keriangan nana

hmmmm dimana ada pertemuan pasti ade perpisahan kan? kami sahabat selamanya :')
habis
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment