Sunday, 12 August 2012

serius !

assalamualaikum

okayy, kali ni entry aku yang serius. selama ni entry aku tak bermotif kan, nak post gambar sebab aku comel semata-mata. haha lempang je sapraa nih. sebab boring sebenarnyee..huhu
let me tell you something. this is about friendship. nak cakap bab cinta, aku tak pernah berjaya lagi dalam bab tu and aku tak mahir pun sebab selalu jadi bodoh.hahaha. tapi, kalau sebab kawan, aku sangat menghargai ikatan ini. same-same ketawa, menangis, gulana-gundah, resah, cuak, excited, kan best semua tu. tu la yang akan jadi kenangan sampai kite tua nanti tau.

so, nasihat dari safRRRRRaa, *pengaruh ana sbb motif sgt die eja name aku camni dlm blog die -,-
just appreciate your friends guys ! macam mane jahat pun she/ he was, please just hate her/his mistakes but not themselves. sape kite nak benci-benci orang bagai, pencipta kite semua same, kite semua same.
well, bile safRRRaa da start berkata-kata..
maaflah, aku memang tak suke kawan aku sedih! especially sebab kawan. kawan sepatutnya membahagiakan, menceriakan bukan menyesakkan otak. okayy ?

so aku, ana, dan nana telah menjalani aktiviti weekend kami dengan aktiviti yang sihat. 
kami bermain badminton dan basketball wey ! haha hebak dok ?

okay, introduction
saye safRRRaa mazalan, haha ni before g berbuka
camera dah ade kat tangan ape lagi..haha



ye, aku tau. aku pun tak sanggup nak tgk muka aku. hahaha -,-


apo masaloh ekau jang oi ! haha


nana dan ana menunjukkan kehebatan mereka yang tak berapa nak hebat tu -,-





motiff ?!


safRRaa gigi besar -,-


hahaha mereka kecik !
ana : cepat safRRaa amik gamba !
nana : bonda, cepattt !
*sila dialogkan menggunakan suara chipmunk. hahahaha



astaga, bersepah ya Rabbi.
tau tak bilik sape ni? aku tak tau, sumpah aku tak tahu. hahaha
0o, kat blog dye, dye blur kan bahagian bersepah ek, haha dapat kat aku gamba kau yang aku blur kan
hahaha, tape mak mertua kau tatau. hahahahah


yeahh, go nana ! the true basketballer 


ana ! err, basketballer from netball.. haha


safRRaa? basketballer from..? *err, aku main game ape ek? hahahahah


nana cool ! aku terpaksa blur kan gamba aku sebelum aku malu. hahahah
safRRRaaa jongossss !





boleh tengok tak betapa happy nye kami, walaupun just bertiga. haha
cik sabrina hisham, sila jeles. sape suh tinggalkan kitorang kat sini.
kau tau, aku berbuka sangat tak jimat. haha sebab tade orang yang catu makanan aku macam kau buat !
takpelah, tunggu kitorang g sane k. 

eh, eh ni ade gamba yg lain lagi yang last week punye


we love food !



HAHAHAHA ! -,-


nana, jom tido.
1..2...3...
pappp, pappp *bunyik kepala yg dihantukkan ke meja
zZZzzZzzZzZz..........


k, i'm so happy ! hikhok
assalamualaikum

2 comments:

  1. Hahaha.. serius glerrr. blushing ko takleh blaahh doe.. haha

    ReplyDelete
  2. haha, memang taley blah kot.. hahaha

    ReplyDelete