Tuesday, 7 August 2012

hee saje jee ~

assalamualaikum

hehe saje je, penat sangat hari ni. wa pun talak tau woo kenape ini hali wa manyak penat woo. oh mungkinkah sebab aku tak ketiduran semalam? haha and seharian duk kat lab ngan hana tajama. haha, best gilak tido kat lab, ngeh ngeh ngeh.

tadi duk godek godek folder gambau den tojumpo la gamba gamba yang tidak dihiraukan. haha


safraa dan su !


3 ekor, haaha 3 orang lembaga hitam -,-


haha, ni gamba siang tadi lah -_-


okay, yang ni pun same


haha sape yg amik side belakang nih, sakit pinggang aku pusing. haha


nana, sapraa dan su yang tgk kat tempat lain. PEACE yaww !


PWINCESSS ! hahaa


focus dan khusyuk mendengar presentation group Yo-Great ! ya aw aw !


hee lastly, scandal saye yang bling bling gitu nyah ! awwww , haha

hahaha, tu je. hari ni lepas beban aku pas ana tau ape yg tersirat dan tersurat. huhu dont worry aku tak sedih pun and takkan sedih la pasal orang macam tu. haihh, ade tak imam muda dari mesir, sila la datang masuk minang saye. hahah gatai !

'' jangan sibuk nak mencari lelaki yang baik, tapi sibukkan diri mu menjadi yang terbaik dulu. lelaki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik ''

insyaAllah :)

k, nak tido before siapkan lab report food quality control.
 assalamualaikum ! haha

No comments:

Post a Comment