Wednesday, 18 July 2012

random


assalamualaikum

random pictures

malaysia international food and beverage trade fair
&
food technology annual grand dinner
enjoy it !


credit to me! hehe dila da wat DP sbb pic ni lawo :D



yg ni dila punye k



beli ye kak 

gula2 lada hitam..mm yakss -,-

my classmate :)











yogurt sri lanka !
okay , pic atas ni adalah yogurt dari sri lanka
yogurt ni plain tapi sedap
no wonder lah aku boleh habiskan beliau :)
sangat sedap n tak rase macam yogurt plain lain kat malaysia
kt malaysia kalau yg plain mmg taley pun nak masuk dlm mulut
eeee yakksss -_-






masyaAllah ! ting ! dapat rati satu . .haha


my group , since part 1 :)






mereka salah eja MARA =_=

hehe aku sangat menyukai gambar ini ! ^^,


wokehh, dinner time !

pwincess . .bling2 kau..haha

my soulmate :)

ehh, mengapa ade dua gamba ni?? haha

ana : pink !

syiru : pink !

eyfa : pink jgk !

sy dan sir shahrimi BIRU okay ! haha sila jeles :)

nak same tinggi ngan syira dah !

okay kat bawah pun gamba yg same..tapi lebih sopan..hikhok !















the end !
memory yg akan sentiasa segar di ingatan
sayang korang semua.
tak dilupakan juga kepada kakak saye di shah alam sane
hishh, dinner ta dapat g MIFB pun tak pegi
mmg nak kene laaa -.-
sila datang pilah time bulan puasa ye !
hahaa

byebye
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment