Tuesday, 19 June 2012

yes, we're gorgeous !

assalamualaikum
anyong! hee

huu kite tatau r nape kite penat sgt hari ni
padahal kelas sikit je
haiyaaa, ni mesti sebab tak cukup tidur and asyik ulang alik rumah aku ke rumah mun. haha
.
.
.
.
balik dari shah alam, aku ngan ana round2 kat term 1
huhu kami dpt sweater! yaaa, sweater kami same. haha saje je beli same as kenangan
lagi satu sebab murah, rm15 jeee! hee
.
.
.

focus !

buruk nyaa !





what the ,... ?!!

haaaaaaaaaaaaaa ?!!! haha






aku di tampo -,-



yaa, sila ketuk kepala di dinding selepas melihat gambar2 di atas. haha rase cam nak lempang je muka ana ngan caperaa ni. annoying sungguh! hahaha ade aku kesah ? 
pas ni tatau la dapat ag ke tak kitorang buat gila-gila macam ni. kalau ade sab lagi la gila jadi nya. haha 
insyaAllah, kalau jodoh kite panjang jumpa lagi. cewwah, ayat macam nak pindah je. haha tibee !



No comments:

Post a Comment