Wednesday, 13 June 2012

hee , i got ' kurus ' ??


assalamualaikum

 cewahh, rajin lak kau update blog ye saperaa ?? hahaa, bak kata ana ' aku kan dah ade si DINASOUR yang KECIK ni. haha. emm semalam stay rumah ana kat sm4 tingkat 5 , munmun pun join sebab nak tolong si munmun tu buat projek bio beliau yang berdasarkan food chemistry. so, aku dan ana pun mencadangkan beliau membuat projek water activity in food. ramai tatau ape kah benda alah tu,haha hanya food-technologist yg bisa mengerti..hee bangga jap.. 
ahh, itu sume tak penting! ketepikan pasal projek munmun yang pening tu. hee aku nak cite yang munmun perasan aku dah semakin kurus?? whattt?? haha aku tatau, aku duk umah memang keje aku makan tido je, tade maknenye aku nak diet-diet, ikat perut tak makan nasik. buat seksa diri je,. haha padahal baru dua hari aku tak makan malam tu pun kat pilah ni ha.. kes nya sebab duk tinggi melangit sangat nun di tingkat lima -,-
haha takkan sebab tu aku tibatiba kurus kan, wahh magis nyaa. disebabkan mendapat pujian dari munmun dan hana tajama pun meng-iya-kan, aku ngan semangat men-try sume baju yg mun bawak utk jual. wahh, semua padan ngan aku rupenyee. hahaa
then, pagi kul 10 aku balik rumah aku. pastu teserempak ngan munmun ( lagi?? ) and yani si gigibesi yg comel. hee.. wahhh, yani pun terkejut tgk aku sekurus ini hee , malu !
 
haha aku balik ngan muka selamba tak mandi, bawak dinasour and totis lenggang lenggok ke sm2 lalu depan budak2 yg dah siapsiap wangiwangi nak gi kelas.hahaha ade aku kesah??aku kurus an?!haha tetibe jee.. sampai rumah letak anak2 atas katil pastu bukak locker tengok cermin. err motiff? haha nak tgk la kurus ke tak! hishh, haha. hmm tade la kurus, biase je. pleikpelik. haha tapi pape pun aku happy sebab first time dapat pujian pasal kurus2 ni. hikhok -..-

hihi.. tu je nak share. haha sengih sampai ke telinga! mood baik je, baju yg penuh bakul sume da abis dibasuh.haha sape sape nak kurus silalah tinggal di tingkat lima ye :D

byebye
muahhhhaktuihh :D

No comments:

Post a Comment