Saturday, 30 June 2012

aku lagi lagi sayang korang :)

assalamualaikum

uhuk uhuk , memandangkan ana ngan sasab da meng-update belog mereka , aku pun rase macam nak menyebok je . haha 
terima kaseh kerana berjaya membuat aku menangis mase bace belog hangpa tu -..- 
rase macam loser je sebab nangis tp takpe , hahaha
.
.
.
huhu aku ta dapek la nak snap gambo gune webcam sebab nanti RT-mate aku cakap aku ni terlampau
SELF-OBSESSION !
haha , takpe la as senior aku kene tunjuk contoh yg baik an an an ? haha
.
.
.
.
untuk kau sasab , 
goodluck final
ekceli , aku ngan ana nak wat video utk kau sbnrnye , 
da ade pun video tu yg di record secara spontan mase kami di oversea ( cameron je, haha )
ade sue , syira , eyfa , dayah , dila , aku n ana dlm video tu
tapi
.
.
.
.
.
.
dayah ngan ana ade mention name beliau !
huhu so macam bahaye je nak tunjuk
takot jadi world-war yg ke-5 pulak -..-

so sikalang apa lu mau buat ma ?
wa pun talak tau mau buat apa ? yadoiii -,-
.
.
.
dear sab . .
aku nak kau jadi kuat , walaupun kau rase kau sorang kat sana ,
tp kau ade no aku ngn ana an ? anytime anywhere just call us :)




okayy ? jangan nak stress2 pasal sape2 just concentrate kat final kau je.
of the coz aku ngan ana doa kan kau dekan beb ! jgn risau ah . sbb doa kami selalu termakbul , amin :)
.
.
sab , just be yourself k ..


and and and ,


^
l
l
jangan nangis , sebab muka kau macam dia lau kau nangis , sumpah !

keep smiling like me kay ! :)


haa , cepat pilih nak yg mane ??
hee, aku yg baju pink tu sbb aku suke heels dye . i'll ensure that one fine day, i'll put my feet on it !
haha tapi ntah la bile , insyaAllah :)
.
.
.
.
and this one for both of my besties foreverrr 
farhana jamnan and sabrina hisham



THANK YOU FOR STAYING WITH ME. 
I KNOW THAT I'M NOT ALWAYS FUN TO BE WITH BUT PLEASE JUST KNOW THAT I'M GRATEFUL TO HAVE BOTH OF YOU WITH ME :)


i love you lah !


hee bye !

No comments:

Post a Comment