Wednesday, 8 February 2012

cinta saya :)

assalamualaikum...


hee..ney la cinta saya :)
ehem ehem ape saya saya haa ?
aku kan kurakura
macam excited je ade cite ney nak kuar nanti..
okay dah, jangan ngarut.
hmm,da pun masuk bulan feb..
hish lau nk tulis entry blog je mesti nk jiwang jiwang
tension betol -,-

sekarang, aku da start rapat ngn ex aku yg dulu
yg aku penah syg gilaa kat beliau
family aku da kenal beliau
dulu 2 tahun lebih aku couple ngn beliau
mcm mane ek ?
lepas dia buat satu kesalahan yg sangat2 aku ta bole maafkan,
aku terus benci dia
aku keraskan hati nak maafkan dia
aku ta bagi peluang kedua untuk dia
kalau sekarang aku nak bagi peluang mcm mane?
yes aku mengaku lepas clash ngan dia aku couple ngan org lain
tp aku pun tatau perasaan aku
family aku da suka kat dia
and sekarang just tunggu aku terima dia balik je
perangai dia aku da kenal, family aku dia bole terima
kekurangan aku pun dia terima
haishh ntah laa
susah bila cakap pasal perasaan
baiklah
aku memang ta matang ag dalam bab bab ney
kepada sesiapa yg terasa di-permain oleh aku
aku mintak maaf sangat2
aku ta berniat nk mainkan perasaan sape2
haaaa ape nie ??! ntah laa -..-
aku keliru kot ngan perasaan sendiri
satu kesalahan yg besar bila couple ngn kawan sendiri -,-
erghh, demmm !
aku benci rasa macam ney !!!




sorry sorry sorry sorry
and an infinity sorry :(


No comments:

Post a Comment