Thursday, 19 January 2012

g e r a m

assalamualaikum
hehehe ape kes ?
kes ana laa.
malas cite sebab sue dan ana dah cerita pun kat blog mereka haha

hee, baru siap jawab test1 foodchem
hikhokk -..- online jap
sat g class statistics tp duk jap dlm lab ney.hee
malam kang nak balik ! hee
10.15 pm kat depan RHB bank pilah
hoho jangan jeless
sampai rumah ana maybe dalam pukul 2 pagi
then p mandi pantai ! hee
teman ana g buat i/c
err tanak la ikut nenek tu g buat i/c
biar dye g ngan si gemuk kery.haha

perghh, nak cakap sal experiment food analysis..
2 hari beb duk dalam lab uh
mengadap si bapak tiri yg enseng tu haha
dengan silence conflict yg ade dalam lab di anatara budak A1 dan kami
huhu jangan cari pasal dengan kawan aku la weyh !
kitorang ta kacau kau pun kan. 
lau ikutkan hati nak je aku sound budak2 yg bajet gojess tu
tapi aku tak berani je.haha
dah laa sila kembali ke pangkal jalan
korang yg cari pasal pastu nk perli2 kat fb kan
sooo childish , padahal muka da tua -,-
fyi, tiada kejian ataupun cemuhan dalam pujian aku untuk kawan2
berkawan bukan untuk di ampu atau mengampu
berkawan dengan ikhlas
kawan yg baik takkan suruh kawan dye g compare dirinya dgn org lain
or sokong ape yg salah
tolonglah paham, kita sesama perempuan
kalau bab2 kecantikan tu nak di compare2 mmg sensitif kan
so agak2 la weyh!
aku tengah marah ney, nampak tak 
 baiklah sapraa, sila bersabar
kalau kau marah nti comel sangat.hahaha
da la dalam lab experiment buat lama2 then salah
macam hampeh kan?
but yg sure result kitorang dapat yg sepatutnya
alhamdulillah semalam sudah selesai semuanya
tapi yg kesian dak kelas aku baru start buat hari ney
ptg esok belum ttg siap lagi 
kitorang pun 2 hari balik malam
da la rumah sewa kitorang tu makin hari makin seram. haha
bertamabah seram bila eyfa start syak something -..-
*tolong jangan cite bole tak eyfa.haha
tiap malam tido awal kot 
penat + takut :D
baiklah nak g class da

HAPPY CHINESE NEW YEAR !
SELAMAT PULANG KE RUMAH UNTUK KAMI  !HAHA

No comments:

Post a Comment