Saturday, 21 January 2012

menjelang cuti :)

assalamualaikum..

hee hari ney dapat pegi PANTAI !
see ! tulis nama atas pasir.hee
okay, sumpah jakun gila aku tgk.
whatever! haha janji wa happy
  
 




tulisan buruk.hoho
 gamba di bawah ney saje je nak ber-kreatif,hee
cun dok ?
haha tu selipo abg aku
aku cilok, da 2 sem ade ngan aku. haha :D
 kaki sama saiz ngan abg -,-

motiff ??
 ney la pantai sungai ular
bestt, tade org pun
PANTAI ! ombak rindu.huhu

abaikan kaki tu, fokus pada tulisan sahaja :)
 baiklah. yg ney hasil kreatif anna tajama
MR. K & MS.ANNA
-..-
 dah nak balikk :(
cantikk ! org yg tangkap kan gamba.haha
ney kembar saye :))
 haha,lame da ta post gamba sendiri dalam entry blog,hee
walaupun ta cantik, aku lah
nur-safraa
" cahaya kuning keemasan "
*poyo.haha
ney pun kembar saye :)
 tak mandi pun kat pantai sbb takut.hee
anna pun ta berani
ape tah lagi aku.hoho
just jalan2 n buat istana pasir
haha tade keje kan


ney la istana nya.hee
balik terus mandi2 makan
mak anna masak sedapp, ta mcm anna ! haha
then mr. k dtg amik ms. anna & ms. caperaa
*haha nak jugakk
ngat an nak kejar bus jengka kul 3
hampeh, kery bawak keta kalah kurakura
kurakura bawak lagi laju kot.haha
maap maap maap.gurauu jee
then teman ana g buat i/c baru
dgn hujan lebatnye tambah pulak ngan guard yg gatal
mmg menguji keimanan
tengok anna ngan kery sejuk je hati rasa
serious ! diorang da setahun lebih kot
bg aku yg selalu couple kejap2 ney tempoh setahun tu lama laa kan?
sobs..kawan aku happy, aku pun happy :)
kery, ney warning utk kau
lau kau ta kawin ngn anna, aku aku akan panggil kau
' boyot ' seumur hidup. pahamm ?! haha
untuk sasab pun aku doakan
jodoh yg makcik kau pilih tu sesuai ngan taste kau n mak kau :)
happy2 selalu n jgn kuat perasan
kau tu da dua puluh buat cara matured sikit.hee
korang2, kalau kawin ke tunang ke
wajib jemput aku sbg penghabis lauk tau tau. haha
doa kan aku jugak ! hee