Tuesday, 4 October 2011

kesayuan dalam kegembiraan

3 oktober ( isnin )
kitorang last paper food nutrition hari ney
happy gila da merdeka dari final exam
tgahari anatajama on the house of open house
dye belanje la maksudnye -,-
hahaha nenek uh kaya belanje aku nan sasab nasik ayam
4hengget sepinggan *cekik darah kat jengka still 3.50 tau !
then spent time together2 nan diorang
terasa sedikit kepiluan di situ :(
 then balik bilik masing2
lepas balik dari bawak eyfa n parent dye tgk rumah sewa , solat terus tido
sampai pukul 6.30ptg
tu pun terjaga sebab sasab dan munmun datang bagi duit
huhu pakcik kayo :D
then malam baru plan nak makan kat pilah
kami bertiga - sabsafana
seperti biasa tunggu bus , sampai then makan
aku makan laksa , ana roti canai , sab nasik goreng kampong ayam
9.45 mlm siap makan then pegi tunggu bus nak balik
mase tunggu bus ney sekali lagi terasa kesayuan
mengapakah ??
hmmm kitorang snap gamba banyak2
phone ana n sab.
nape tak kat phone aku jgk?
aku tanak walaupun korang ber-gigi-biru 
aku tanak simpan gamba tu.
aku akan rase sedih
bayangkan tu mungkin akan jadi malam terakhir kitorang ngan sab
sab maybe buat fast-track sambung degree in food science
sumpah aku ta sanggup nak ade gamba last tu
kitorang da biasa bertiga :(

pesanan untuk sasab lau kau dapat g degree :
1) goodluck kat sana
2) cari pakwe tau! hee
3) take care
4) cari kawan yg bole tunjuk sape diri kau sebenar
5) jangan lupe kitorang kat sini :(
6) tolonglah jgn makan sambil silang ngan air - buncit tau tak ? haha
7) sila la amalkan sit-up yg aku suruh tu . perut kau tuuuuttt.hahah *gurau!hee
8) teruskan perangai pondan-ceria kau tu.
9) kurangkan mengumpat.hahaa
10) lastly tolong jgn menyanyi syok sendiri tanpa kau sedar ade org tgh dengar time tu . haha

huuu . tatau na cakap pe daa .
byebye :(


No comments:

Post a Comment