Friday, 23 September 2011

motif anda ?! perlu ke bersedihan ?

assalamualaikum ^^,
ta jawab dosa , kalau jawab sayang
haha macam kenal kan ayat itu kan . wee

tade yg best pom
sikalang exam time maa 
tapi aku ngan bangga nye update blog
ahaksss :D
penat wey study
da habis 2 paper
byebye to bel and ctu
' merdeka ' only from them -,-
ade lagi 5 paper rupenye
sobsob :(

there're many things in my head now
hahah asal kau speaking dowh ?
tade laa , saje nak menganjeng org , haha

once upon a time . . 

ade la girl ney add aku
aku pun approve sbb aku tau sape dye
tp aku ta sure dye tau ta sape aku
tp based on ape yg belaku sekarang aku rase dye tau sape aku
hahaha * keling
huh ape motif kau add aku dulu
nak sakitkan hati aku ?
nak buat aku kejelesan sampai bunuh diri makan friskies ?
mmg ta salah pun kau nak kawan nan aku
tapi macam ade something wrong somewhere je
korang ber-loving2 kat fb
ade aku kesah ?
1 more thing , 
baru aku perasan kau la pempuan yg ber-comment2 ngan mamat tu
time tu kitorang belum break ag
pergh agak macam haremm kan
tapi tape aku pecaye kat jodoh dan ketentuan Allah
mamat kau bukan utk aku . haha
syaitan banyak sgt kat sini wey
aku jadi tade mood na blaja
sengal kan ?
mereka sedang happy2 aku pulak yg emo sorang2
ye aku alone skrg
all alone
aku ta layan sesape da
aku da tade perasaan ape2 
tapi as pempuan kau kene la paham gak kan
aku in progress to forget him fully
kau pulak dtg add aku then berkasih-kasihan ngan beliau
grr aku ta buta
still bole nampak kat homepage aku okay !
korang tatau perasaan aku tp please hormat sikit
sebab tu aku kompius ,
ape motif kau add aku haa ??
watehel ?
aku tak marah tapi sedih tu ade la sikit
tapi aku rase ta perlu sedih kot
haha :D

as conclusion , no heart feeling baby ! haha . tayah sedih , marah emo mcm kene pms la sapraa . wat cool je , okay . kau kan kuat . hikhok -..-
lagi pun skrg time exam byk-2 kan saba ye.
* asal aku nasihat diri sendiri ney ? kesian kan ? haha

kepada anda2 ,
pas exam pun aku maybe takkan bg jawapan ape2.
sbb sampai skrg aku tatau ape yg aku rase. huhu
please pergi kat org lain ..
huhu aku penat jage hati korang..
please give up !

pleasee .... -,-

okay , this one is better


the shadow was very annoyed me -,-

tu je yg aku nak share
pape pon aku ngah lapar sekarang
bukak puasa td just makan choc moist cake yg kecik je
tapi harga 2hengget ! -,-
nak blaja csc ta lepas2 lagi
biase la macam aku ckp tadi
byk sgt syaitan nye . haha

ok thats all
muahhaktuihh puii !
haha byebye :D

No comments:

Post a Comment