Friday, 30 September 2011

mati -,-

yuhuuu,matiii
arghh,kelegaan setelah berjaya menghabiskan 3 paper yg kritikal 3 hari berturut-turut.sepanjang hari tu jugak la makan tido aku ta terurus seumpama orang yang meroyan.makan maggi,kepek pika,air masak je,time kaya dapat rasa satay,ade rezeki orang belanje nasi n roti canai.hoho sangat beng-ong hidup macam tu.pagi pagi na g exam kepala macam batu berat semacam,mata macam kurakurahijau,badan terketar-ketar macam kene parkinson last2 otak ta berfungsi time exam.haha.

then disebabkan ta makan,tetibe pagi exam microbe aku terasa sesuatu yg sangat menyucuk2 perut ku.huu.kemudian barulah berazam untuk makan nasik.haha.gastric mari maa.huu sakit,nak bubur ! balik tu barulah beli nasik n airsusudutchladychocolate :) ta lega pun.sakit jugak lagi.hari ney habis food-engine maka tamatlah penderitaan mataku yg ta tenteram.haa.
balik exam basuh baju dulu.manual okay! ta guna machine sbb tade syiling.huu.ketar2 tangan kaki pas basuh baju then amik lappy bukak tengok cite jepun YAMATO NADESHIKO ape ntah.haha.layan ta sampai satu episod da tetido.izni tengok sorang.hee.tido then sedar da pukul 3.20.aku rase punye la lame aku tido baru pukul 3 lebih?? cuba utk menggeliat. haaaa seluruh badan dan perut sakit,nak bangun kepala sakit then ta bangun2.haha.then someone call,hee :) shhhh rahsia dulu.
okayy dah!pening kepala balik -,-
esok pagi cadangnye nak jog ngan sasab munmun tapi anatajama ta kompem ag nenek tu.bapak malas.haha.ampun entajah.heee
byebye !

No comments:

Post a Comment