Saturday, 1 October 2011

jogging a.k.a makang ? haha

assalamualaikum
morning anyong koniciwa olaa !
pagi yang indah .hikhok -..-
nak g joging kul 7.30pg ngan makcik sasab n munmun
anatajama tamao poie sobab dio nak ovornite katonyo.hoho
sy sangat bersemangat hari ney.pagi2 kul 6 da bangun then terus mengejutkan pakcik yang tengah tido bangun subuh. haa,pakcik mane? alaa pakcik gemok yg jual roti ponpon kat penang tu.haha :D
pas subuh study nutrition jap.then apply BMI EER BMR kat pakcik gemok.hah? underweight rupenye kamuu.haha.kate tough?hikhok -..-
then kul 7 terus mandi siap2. 7.30 call makcik berdua tu. hampeh,baru bangun tido.sy sangat geram. grr
tapi tade la membebel mcm pakcik gemok.hoho.
kul 8 baru gerak.matahari da ade,malas joging.keluar semata-mata untuk roti canai!
yeahh tu la aim kami bejalan jauh2 camney.
pastu sampai kedai,pergh ramai gilaa.haa,tapi kenape semua pempuan?! whyy ??!!
haha order then cakap kat akak tu nak g tgk rumah sewa kitorang jap. 
kami bertiga pun jalan la ke belakang kedai nak g tgk rumah tersebut. tiba2 mun n sab jerit serupo pondey . babun !! haha haah kitorang nampak makhluk itu melintas jalan.sangat besar. macam ney
ehh bukan bukan.macam ney.dye macam monyet la tapi besar.rasenye tok ketua puak diorang kot.
haha kitorang patah balik duk je diam2 kat kedai.takuut.huu
time duduk ney la kantoi something ngan sab n mun.hoho.lalalala~`
lame tunggu 
dapat je roti semua ngap.sorang 2helai roti canai kosong.
habiss
 da nak balik.tengokk la jalan yang kami bejalan.jauhh kan kan.
 yg nampak bangunan sikit2 tu kolej.kalau nampak lah.yg pasti kambing banyak di situ -,-
 okayy masuk simpang.on your left sayang!haha
 jengjengjeng.post-guard.suprise!yg jage adalah guard kesayangan sab dan abe.haha
hey sab.hensem kot beliau.seperti mawar rentung je.haha
 uitm cawangan nogoie sombilan
siap ado tandok minangkabau laie tu.haha
 okayy sekarang straight je baby ekk.nampak tak?jauhh kan kan? haha
 yaa.uitm dihatiku sokmo!
uitm mengubah destini anak bangsa.
kalau hari2 camney, uitm mengubah berat badan aku je :D haha
 ado construction.apo ntah dio nak buek.
bak kato sab,dio nak buek kiosk bank.kan da ado mesin atm yg cantek.buek apo nak buek laie.
 yaa hampir sampai.itu adalah bangunan fakulti,admin,dan lab.
 bas kami yang besar dan comel.kami bayangkan dye macam seekor ulat beluncas.haha
 okayy admin dari sight dekatt -,-
 dari depan admin nak balik kolej.bangunan kat dopan tu kolej lelaki.
 okayy,siaran terganggu.haha.asyik tangkap gambau bondo lain jo.cubo tangkap gambau den pulak.
hikhok aku same tinggi ngan sasab! sangat bangga.haha
 yaa.inilah jalan yg luruss
 time untuk naik bukit,huhu
 anjung !
 kosong je.ney tempat makan.aku nak naik ateh nak beli askem pisang.
 hampeh,tutup kau!da pukul 10.30 la weyh!ta keje ke ape makcik ney.huh
 bahagian atas adalah utk study dan dating.tengok lah mereka.
 ney bahagian bawah tempat makan.
 okay da nak balik bilik.ney kolej aku. sri menanti 3.
 2nd floor
 sangat pemalas.haha
 rumah number 22.sape2 nak hantar surat,silalah.haha
 bilik manis bilik :)
totis dan toti setia menunggu kepulangan mummy.hahaha
lastly,askrem limau ! haha

okayy habis.motif sebenar wat post ney,isi gamba kolej serta seisi kg beting dan uitm adalah sebab kerana sesungguhnye sem ney adalah last sem aku duk kolej.huhu.gumbira nyaa :D
balik semangat gila kemas bilik.tungtang tungtang.izni ngah tido,kesiann.haha
hasilnyee

hahaha merepek sungguh post ini.boring.pakcik gemok ta bangon2.geram!
k la mau buat benda yg sepatutnye.
byebye :D

No comments:

Post a Comment