Wednesday, 7 September 2011

ape ntah kau ney . .

after test , aku rasa sangat bong-ok jap.bertambah pulak semua orang yg aku call semua tutup phone. arghhh! ngat senang ke aku nak call orang haa ?!credit maxis pulak habih. balik dari test semua kodai totup. baru ngat nak boli air redbull ke , livita ke , ape2 la yg sewaktu dgn mereka. function utk stay up study utk ctu pulak test esok ! uwaaa test lagi ?? :'(

online fb jap. huuu pun tade pape yg menarik. tetiba terbukak blog seseorang . dye cite sal betapa sayangnye dye kat bf dye.huhu.bf dye adalah seorang yg aku kenal.hoho.suspens nyee..hehe
then bukak lak page fb si gadis tersebut.ooh,da couple nan orang lain rupenye -,-
no wonder lah si A nk kat aku balik. huhu.sesungguhnya aku sangat ber-pra-sangka buruk. tapi mmg tu je yg aku pikir.

begitu jugak dengan si J . haihh, baru je dulu dye cite kat aku seronok kuar tengok wayang cite sekali lagi cinta dengan si S, aku siap bg dorongan dan galakan supaya dye pujuk balik si S tu. tup tup , kat aku jgk ? hohoho. perasaan lelaki mmg cepat berubah ek ?? aku mula teringin nak mempersoalkan keikhlasan mereka. sebab aku tanak couple main2. aku pun nak jadi macam orang lain couple kekal sampai jadi nenek yang ade cucu berderet-deret -,-

memang lah jodoh tu Allah yg tentukan sebab tu aku nak yg terbaik. huhu. jawapan untuk mereka semua pending.hoho aku bukan sengaja wat semua tu. :(

Scars of the heart are writings of pain from our mistakes so that we may have a history to look back upon as to not repeat the past



^
'
'
'
nak yang macam ney :(
huhu tapi.... 
uwaaaaa ! :'(


byebye !

No comments:

Post a Comment