Monday, 26 September 2011

aku malas , kau ?

kemalasan yang terlampau
haha memang cenggini la aku lau time study
semalam ta tido then kul 8 pg td baru tido sampai kul 12
jap je kan aku tido
patut la mata macam kurakura ijau 
* nak kurakura tu ! -,-
bangun je terus p mandi
then amik file food-engine nak study la konon.
haa , semalam si ana rapali a.k.a ana durjana
hahaa maap maap ana jamnan lah
beliau ade bagi soalan suh aku wat past year punye
aku cari taun yg suh dye buat tu tade
then dye bg soalan lain . hee
sebenarnye aku ta jawab pun lagi cik ana oi
hee aku ngah syok layan secret garden ngan izzni time tu
sampai subuh wey
habis 10 episod * wat mcm da tade paper je -,-
then sekarang pun aku ta wat lagi soalan tu . 
jangan marah makcik ye :)
malam ney turn microbe pulak
tatau la dpt study ke tak
rase macam nak tgk drama tu lagi . hikhok -..-
bukan study je malas 
makan pun malas . astaga
da dua hali talak makan nasik maa
ney lau mak wa dpt tau ney , abis la waa
kompem2 dapat bebelan mak secara percumaa
haiyaaa
bukan ape , aku sememangnye malas nak g anjung beli nasik
hoho makcik2 ( sab n ana ) pun diam je
maybe makan ngan housemate mereka kot
aku lain , ta rapat ngan housemate sgt
hee bukan sombong just ta rapat je . hehe
tapi tape semalam izni belanje roti canai
time lapar roti canai sekeras kulit biawak tu pun sedapp 
alhamdulillah
hari ney pulak just air mineral n kerepek ubi raye pika je aku bantai
sekali perot bunyi sumbat la kerepek tu
haha tu la malas punye pasal
okay lah ney ade tips utk hilangkan malas tu time study , bace buku dan sebagai nye
pergi lah melawat n selalu2 lah melawat sbb byk bende best :)


ape ? ngat aku jahil sangat ke ? hee aku nak jadi isteri solehah utk suami aku nanti lah . heee maluuu

okay byebye :D

No comments:

Post a Comment