Friday, 30 September 2011

mati -,-

yuhuuu,matiii
arghh,kelegaan setelah berjaya menghabiskan 3 paper yg kritikal 3 hari berturut-turut.sepanjang hari tu jugak la makan tido aku ta terurus seumpama orang yang meroyan.makan maggi,kepek pika,air masak je,time kaya dapat rasa satay,ade rezeki orang belanje nasi n roti canai.hoho sangat beng-ong hidup macam tu.pagi pagi na g exam kepala macam batu berat semacam,mata macam kurakurahijau,badan terketar-ketar macam kene parkinson last2 otak ta berfungsi time exam.haha.

then disebabkan ta makan,tetibe pagi exam microbe aku terasa sesuatu yg sangat menyucuk2 perut ku.huu.kemudian barulah berazam untuk makan nasik.haha.gastric mari maa.huu sakit,nak bubur ! balik tu barulah beli nasik n airsusudutchladychocolate :) ta lega pun.sakit jugak lagi.hari ney habis food-engine maka tamatlah penderitaan mataku yg ta tenteram.haa.
balik exam basuh baju dulu.manual okay! ta guna machine sbb tade syiling.huu.ketar2 tangan kaki pas basuh baju then amik lappy bukak tengok cite jepun YAMATO NADESHIKO ape ntah.haha.layan ta sampai satu episod da tetido.izni tengok sorang.hee.tido then sedar da pukul 3.20.aku rase punye la lame aku tido baru pukul 3 lebih?? cuba utk menggeliat. haaaa seluruh badan dan perut sakit,nak bangun kepala sakit then ta bangun2.haha.then someone call,hee :) shhhh rahsia dulu.
okayy dah!pening kepala balik -,-
esok pagi cadangnye nak jog ngan sasab munmun tapi anatajama ta kompem ag nenek tu.bapak malas.haha.ampun entajah.heee
byebye !

Monday, 26 September 2011

aku malas , kau ?

kemalasan yang terlampau
haha memang cenggini la aku lau time study
semalam ta tido then kul 8 pg td baru tido sampai kul 12
jap je kan aku tido
patut la mata macam kurakura ijau 
* nak kurakura tu ! -,-
bangun je terus p mandi
then amik file food-engine nak study la konon.
haa , semalam si ana rapali a.k.a ana durjana
hahaa maap maap ana jamnan lah
beliau ade bagi soalan suh aku wat past year punye
aku cari taun yg suh dye buat tu tade
then dye bg soalan lain . hee
sebenarnye aku ta jawab pun lagi cik ana oi
hee aku ngah syok layan secret garden ngan izzni time tu
sampai subuh wey
habis 10 episod * wat mcm da tade paper je -,-
then sekarang pun aku ta wat lagi soalan tu . 
jangan marah makcik ye :)
malam ney turn microbe pulak
tatau la dpt study ke tak
rase macam nak tgk drama tu lagi . hikhok -..-
bukan study je malas 
makan pun malas . astaga
da dua hali talak makan nasik maa
ney lau mak wa dpt tau ney , abis la waa
kompem2 dapat bebelan mak secara percumaa
haiyaaa
bukan ape , aku sememangnye malas nak g anjung beli nasik
hoho makcik2 ( sab n ana ) pun diam je
maybe makan ngan housemate mereka kot
aku lain , ta rapat ngan housemate sgt
hee bukan sombong just ta rapat je . hehe
tapi tape semalam izni belanje roti canai
time lapar roti canai sekeras kulit biawak tu pun sedapp 
alhamdulillah
hari ney pulak just air mineral n kerepek ubi raye pika je aku bantai
sekali perot bunyi sumbat la kerepek tu
haha tu la malas punye pasal
okay lah ney ade tips utk hilangkan malas tu time study , bace buku dan sebagai nye
pergi lah melawat n selalu2 lah melawat sbb byk bende best :)


ape ? ngat aku jahil sangat ke ? hee aku nak jadi isteri solehah utk suami aku nanti lah . heee maluuu

okay byebye :D

Sunday, 25 September 2011

sangat ta bole tido -,-

assalamualaikum

okay dah 3 paper done !
siang tadi baru abis csc
pergh , lega da abis
just tinggal debaran tgk result je . huu
hari ney hari last aku puasa enang ! haha ( enam )
so , aku sab ana n abe berbuka kat melang port !
okay aku ta ingat same ada port or pot .
hahaha maap tuan kedai :D
baru ngat nak promote tp lupe name kedai pulak . ayooo -,-

then skrg kul 4 pagi aku tatau na watpe
taley tido lagi
kepale ngah serabut
tambah lak ngan mood malas na study




okay , pictures and quotes ney tade kene mengene ngan sesape . just sebab aku telampau keboringan so aku pun godekgodek la camera phone aku . then jumpe la effect yg mcm ney . huhu macam cantik la pulak . ngehngehngeh :D

sangat rindukan mak sekarang . mak kate bulan 10 nanti dye nak g sabah ngan ayah . sobsob . adik na celebrate birthday ngan sape mak ? mak da la tanak bawak adik :(
sudah mengantuk . mata da berat sangat ney . mau tito hikhok -..-

nunyte
muahhaktuihh puii
byebye :)

Friday, 23 September 2011

motif anda ?! perlu ke bersedihan ?

assalamualaikum ^^,
ta jawab dosa , kalau jawab sayang
haha macam kenal kan ayat itu kan . wee

tade yg best pom
sikalang exam time maa 
tapi aku ngan bangga nye update blog
ahaksss :D
penat wey study
da habis 2 paper
byebye to bel and ctu
' merdeka ' only from them -,-
ade lagi 5 paper rupenye
sobsob :(

there're many things in my head now
hahah asal kau speaking dowh ?
tade laa , saje nak menganjeng org , haha

once upon a time . . 

ade la girl ney add aku
aku pun approve sbb aku tau sape dye
tp aku ta sure dye tau ta sape aku
tp based on ape yg belaku sekarang aku rase dye tau sape aku
hahaha * keling
huh ape motif kau add aku dulu
nak sakitkan hati aku ?
nak buat aku kejelesan sampai bunuh diri makan friskies ?
mmg ta salah pun kau nak kawan nan aku
tapi macam ade something wrong somewhere je
korang ber-loving2 kat fb
ade aku kesah ?
1 more thing , 
baru aku perasan kau la pempuan yg ber-comment2 ngan mamat tu
time tu kitorang belum break ag
pergh agak macam haremm kan
tapi tape aku pecaye kat jodoh dan ketentuan Allah
mamat kau bukan utk aku . haha
syaitan banyak sgt kat sini wey
aku jadi tade mood na blaja
sengal kan ?
mereka sedang happy2 aku pulak yg emo sorang2
ye aku alone skrg
all alone
aku ta layan sesape da
aku da tade perasaan ape2 
tapi as pempuan kau kene la paham gak kan
aku in progress to forget him fully
kau pulak dtg add aku then berkasih-kasihan ngan beliau
grr aku ta buta
still bole nampak kat homepage aku okay !
korang tatau perasaan aku tp please hormat sikit
sebab tu aku kompius ,
ape motif kau add aku haa ??
watehel ?
aku tak marah tapi sedih tu ade la sikit
tapi aku rase ta perlu sedih kot
haha :D

as conclusion , no heart feeling baby ! haha . tayah sedih , marah emo mcm kene pms la sapraa . wat cool je , okay . kau kan kuat . hikhok -..-
lagi pun skrg time exam byk-2 kan saba ye.
* asal aku nasihat diri sendiri ney ? kesian kan ? haha

kepada anda2 ,
pas exam pun aku maybe takkan bg jawapan ape2.
sbb sampai skrg aku tatau ape yg aku rase. huhu
please pergi kat org lain ..
huhu aku penat jage hati korang..
please give up !

pleasee .... -,-

okay , this one is better


the shadow was very annoyed me -,-

tu je yg aku nak share
pape pon aku ngah lapar sekarang
bukak puasa td just makan choc moist cake yg kecik je
tapi harga 2hengget ! -,-
nak blaja csc ta lepas2 lagi
biase la macam aku ckp tadi
byk sgt syaitan nye . haha

ok thats all
muahhaktuihh puii !
haha byebye :D

Friday, 16 September 2011

selamat ke-TUA-an hari makcik loser !

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
jeng jeng jeng
hahaha



tanak cakap banyak
line wifi macam pondan -,-
happy birthday la makcik !
hadiah tade
hahhaaa
tapi ney je yang aku mampu bagi
kembar kau yg wane ijau
hahah


semoga kau selalu kaya n dapat belanje aku
aku nak kek !!!
hhahahahaa
semoga kita kawan selamenye
oink-oink ! hahahaaa


okay aku nak kek tau makcik!
mmuahh hadiah birthday !
hahha byebye :D


Wednesday, 14 September 2011

food product development 2011




food product development 2011
UiTM Negeri Sembilan

satu program yang dianjurkan oleh program food technology
semua students part 5 wajib buat benda ney
dan kami students part 3 diberi kepercayaan oleh
miss mieza & miss azlin
untuk handle program ney
hoho tengok jelaa gambaa




ana & dayah jd MC
sab menyibok  je




sab & sue jadi usher
hahahahaha






aku versi angry bird
sab sangat -..-
ana cool nye nyah !
hahaha






barisan VIP
hahahhaha





sir helmi merasmikan majlis
&
menyempurnakan simbolik perasmian


pemenang tempat ke-3
group kak biela
wat pie dragon fruit kot
hoho ntah sbb aku ta rasa pong


pemenang tempat ke-2
group kak diana
tebu cracker kot
haha mcm keropok
sedappp :)


yaaa johan !
group kak mai
gabungan pisang & cempadak
banana chempereal kot hahah
pun sedappp :D


usher tonggek
hahahha





jangan ngorat aku laa dayah !


huhu dye da peluk akuu ! -,-


then as organizer 
kitorang dapat sijil !
hikhok -..-

tu jee gambar nye
heheh sambung study ctu
jealous tgk izni ngah sedap bekeroh krohh
okay , byebye :)

Wednesday, 7 September 2011

ape ntah kau ney . .

after test , aku rasa sangat bong-ok jap.bertambah pulak semua orang yg aku call semua tutup phone. arghhh! ngat senang ke aku nak call orang haa ?!credit maxis pulak habih. balik dari test semua kodai totup. baru ngat nak boli air redbull ke , livita ke , ape2 la yg sewaktu dgn mereka. function utk stay up study utk ctu pulak test esok ! uwaaa test lagi ?? :'(

online fb jap. huuu pun tade pape yg menarik. tetiba terbukak blog seseorang . dye cite sal betapa sayangnye dye kat bf dye.huhu.bf dye adalah seorang yg aku kenal.hoho.suspens nyee..hehe
then bukak lak page fb si gadis tersebut.ooh,da couple nan orang lain rupenye -,-
no wonder lah si A nk kat aku balik. huhu.sesungguhnya aku sangat ber-pra-sangka buruk. tapi mmg tu je yg aku pikir.

begitu jugak dengan si J . haihh, baru je dulu dye cite kat aku seronok kuar tengok wayang cite sekali lagi cinta dengan si S, aku siap bg dorongan dan galakan supaya dye pujuk balik si S tu. tup tup , kat aku jgk ? hohoho. perasaan lelaki mmg cepat berubah ek ?? aku mula teringin nak mempersoalkan keikhlasan mereka. sebab aku tanak couple main2. aku pun nak jadi macam orang lain couple kekal sampai jadi nenek yang ade cucu berderet-deret -,-

memang lah jodoh tu Allah yg tentukan sebab tu aku nak yg terbaik. huhu. jawapan untuk mereka semua pending.hoho aku bukan sengaja wat semua tu. :(

Scars of the heart are writings of pain from our mistakes so that we may have a history to look back upon as to not repeat the past



^
'
'
'
nak yang macam ney :(
huhu tapi.... 
uwaaaaa ! :'(


byebye !