Friday, 12 August 2011

uarghh !

semalaman terkenangkan dirimu
mengalir air mata ku membasahi pipi
mengapa kau sanggup meninggalkan diriku 
sedangkan kau tahu perasaan ini
kau bejanji aku lah kekasihmu
sanggup ku singkirkan semua cinta yg lalu
tidak ku duga ini akan terjadi
kata perpisahan yg kau pinta
biarkan lah biar aku hidup sendirian
ta ingin ku mengenang kan kisah lama
biarkan lah biarkan aku hidup sendirian
kerna hati ini telah dilukai

tu lagu ajai nan kris dayanti ' hati ini telah dilukai '
huhu aku tahu ana nan sab memang akan gelak gulingguling tonggengtonggeng kalau baca post aku yg ney. huhu. tape gelak lah anda, aku da biasa. meh aku gelak sekali nan korang.
Hahaha :'D

Sudah lah sapraa , kenape kau mengharapkan dye lagi haa ?
Kau pun da tau sebab dye missed call kau malam tu just utk bagitau yg dye dah ade pengganti kau.
Forget him la sapraa.

Awak,
Sepanjang 5 minggu kite break
Ta pernah sy rasa na cari pengganti awak even ana , sab , mun n kawan2 sy na kenen2 kan nan kawan diorang. Memang kadang sy bergurau dgn diorang suh carikan pakwe tapi hati ta rela kot.
Gamba awak yg dulu sy letak kat id card sy sekarang ade melekat kat board bilik sy. Hari2 tgk awak. Hari2 bercakap dgn awak. Gila kan ? Awak, sy setia ngan awak,
Kenapa ek mainkan perasaan sy ? awak ingat lagi ta msg ney yg awak send dulu

“ we begin a relationship without a necessarily incomplete version of ending. So, let finish it. I should not do the harsh thing towards u. forgiving is not easy for u to repel all mistakes that I had did to u before. So it’s depend on u my dearest lover. I can’t keep running in this life without a special ‘ guest ‘ which come to my life before. I’m truly in love with u. so sorry about the past. “

Ayat banyak manis kan ?
Kenapa awak cakap awak sayang sy sedangkan awak ta pernah sayang sy. Kalau betul dulu awak pernah sayang sy, kenapa cepat gilaa sayang tu hilang sampai awak boleh cari pengganti sy dlm tempah 5 minggu sedangkan awak couple dengan ‘ dia ‘ dah sebulan setengah? Bukan ke ta banyak beza tu ? Ape-ape pun thanks jugak lah coz bagitau , tade lah sy still mem-per-bodoh-kan diri sy tunggu awak.

Ana , sab . .
Korang percaye ta skrg aku tgh nangis ? :’D
Aku ade korang je

Family aku da pecah2 sampai aku sendiri tatau na ikut belah mana. Time aku tade duit, korang jadi mesin ATM aku. Time aku sakit, korang jadi dukun. Time aku sedih, down putus cinta, korang jadi badut wat aku gelak semula. Thanks, korang sangat terbaikk !

No comments:

Post a Comment