Sunday, 7 August 2011

macam nak mati dah x_x

assalamualaikum . .

memang macam na mati da tadi . huu
berjalan kaki ke rumah sewa sangat terbaik
ana , sab , yanie , aku
dalam kampung tuuu 
hee
kami masuk kampung
time on-the-way pergi semua bising
time balik ,
diam sejuta bahasa
haahaa

sangat hijau

banyak pokok rambutan , * tapi gamba mereka lagi ney kenapa -,-

dah sampai !
tadaaa
rumah kami yang sebelah kiri
l
l
l
l
V

besaa kan ? hee

jengjengjeng :D

sape pulak yg mengemis kat depan rumah aku nih ?

selepas hampir 20 minit tunggu pakcik tu  
kami dapat call dari beliau mengatakan beliau ta jadi datang sebab da pukul 6 petang dan beliau mahu memasak untuk berbuka
x_x
hampa , penat nya jalan kaki !
apelaa pakcik ney :(

one more snap before balik :)

on-the-way balik kolej
bape kali ntah benti rehat bersama nasi ayam kejap
hahaah

time duduk rehat kat sini macam harem je orang lalu-lalang tengok kitorang
apahal lu beb nengok-nengok gitu
hahaha
sangat bengang bila bus uitm keluar dari gate dan orangorang sengal dalam bus tu tengok kitorang macam kitorang ney kumpulan 2pm ngah wat konsert kat dataran merdeka
wat-te-hal haaa ?!
sabaa sabaa time ney ngah puasa
huuu

time ney ngah caci maki cuci muka orang yang lalu haha
perjalanan diteruskan lagi
sampai lah di perhentian kedua selepas pondok guard yang murah rezeki pada petang itu sebab dapat kuih free dari kitorang haha

nengok , jauh lagi kan !
haaa , semputt. ta tipu. betul betul penat.
balik tu aku da macam zombi kampung beting pilah daa. haha
ta bercakap , muka macam na mati da
ketat habis lah haha
lepas berbuka baru lah ada suara lagi rupanya aku ney
hahaha

the end

p/s : beginilah dikatakan janji melayu. renung2-kan dan selamat beramal. caucincau :)


No comments:

Post a Comment