Tuesday, 23 August 2011

a little thing called love


hoi , 
haha agak tidak sopan anak dara cikpah ney
whatever !
* ampun mak ! hee
hari ney aku ade tertengok satu cite thai.
perghh , masyuk gilaa


izni , roomate aku pasang cite tu
tetibe telinga aku tertangkap bunyi bahasa thai
aku pun ape ag

aku : izni , cite ape tu ?
izni : cite thai . ntah ape ntah la tajuk dye .
aku : hoho , hensem tak hero dye . * sambil kenyit2 mata kat izni . haha
izni : haa , ney hero dye . cute . * sambil tunjuk kat screen lappy beliau .
aku : wahhhh ! magod , cute gila * macam aku laa ! hahaha 
( meh ketuk kepala sapraa laju2 )
izni : meh meh tengok . 

aku pun da start tarik kerusi duk la ngadap lappy izni jugak .
sangat best cerita dye sambil ta bole nak terang-kan !
hahahaa * malas sebenarnye

watak heroin masa awal2 story sangat comot
dgn spek , kulit hitam plus nan kurang cerdik nya
errr macam aku je ? haha tidak !



tapi heroin tu banyak berubah
semua tu demi shone ! 




yaaa shone kini officially jadi pakwe aku 
hahahaha
tipu tipu tipu !
shone pulak senior si nam ( heroin )
shone sangat pemes kat skolah 
cute na mati . huhu


nam sangat suka kat shone
dye stalk shone dari jauh
dye bagi hadiah kat shone
macam2 dye buat
tapi shone macam ta tengok dye
then sampai-lah satu part tetibe nam jadi sangat cantik
nam jadi paling popular kat sekolah
tapi nam couple nan top kwn baik shone
sebab dye nak dekat nan shone selalu :)

nam berani gila kot luahkan perasaan kat shone
tapi malangnya time tu shone da couple nan pin
pin adalah seorang watak sampingan yg memegang peranan sbg kawan shone
boleh jadi pengulas cerita da aku ney -,-
rupa-rupanya shone pun suka kat nam da lama
shone pun da lama stalk nam
banyak gila gamba nam ade kat dye
huhu coklat yg nam bagi tp cair pun dye ade lg simpan dlm fridge
so suweeettt !



nam kecewa bila tau shone da couple
so dye pun fly ke US tinggal nan bapak dye kat sana
dan telah jd fashion designer yg terkenal
manakala shone pulak , 
dye dapat offer main bola utk negara
then dye ttukar kerjaya jd photographer pro
after 9 years
mereka jumpa balik kat dalam tv show utk nam
nam tanye kat shone
'' are you married shone ?"
* aku baca subtitle lah
'' i have . . i have . . ''
*cuak tak ?? huhu
" i have been waiting someone to come back from US "
uwaaaa !!
* paham tak ??! hahaha
ta paham buat2 la paham .
aku da translate tu kira bagus laaa . hahaha




moral of the story 
jadi-lah macam nam , 
cinta dye kat shone merubah dye jadi lebih baik dan baik
dari tempat ke-30 dalam kelas sampai lah dapat tempat pertama.
dari seorang yg huduh sampai lah jadi primadona kat sekola tuu
okay :)

mood saye sedang berangan dgn shone .  . haha ,tipu je. tengah bergelumang dengan notes microbe , lab report chem ,lab report microbe ! da nak gila da ney . naseb baik ade shone. huhu.

p/s : aku tatau cite ney da lama or baru . ta mungkin baru . macam da lama . oh , betapa jakun nye aku . huhuhu. hahaha , lantak-lah janji enjoy :)

No comments:

Post a Comment