Thursday, 28 July 2011

suara anda, please !

assalamualaikum ! tak jawab dosa. haha
nak cite sal suara sikit ney. huhu. aku tau suara aku tak sedap. sangat annoying, tapi annoying aku tak la sampai mengganggu ketenteraman orang nak study ! huh ! 
tolong lah paham, suara kau dah la nyaring then volume tahap gaban tapir air laut da. duk tergelak terbahak bahak menjerit bagai. ergh, aku memang sangat penyabar. esok aku ade quiz food engine tau tak ! aku nak study pun tak focus langsung ! 
terpaksa aku sumbat telinga kurniaan Allah ney dengan earphone. tu pun tiap kali kau gelak terangkat angkat bahu aku terkejut tau tak?! naseb baik aku ney tak melatah macam mak nenek. haha. bayangkan betapa kuatnya suara kau. aku nak dengar lagu kuat2 kang aku pulak yang kepekakan. dengar suara kau berdarah hijau telinga aku. huh. nak nangis aku menahan perasaan tahu tak? huu. 

aku sangat marah


rase macam nak bunuh diri pun ade x_x



eh dosa besar pulak bunuh diri !
tayah laa. kau nak kene ketukketuk ke?!


diam ahh !
bagi aku study dengan tenang bole?!..
huuu :( sobsob!

No comments:

Post a Comment