Saturday, 9 July 2011

kenapa awak pergi dulu ??

kite baru buat plan nak cari pengganti awak, tapi kenapa awak pergi dulu sebelun kita dapat cari pengganti awak.huu.*putar belit la ayat kau sapraa ! grr..
aku cakap pasal spek aku laa. huhu. arwah apak belikan spek tu masa aku form2 (2006) sampai la tamat riwayat hidup beliau (7/7/2011). 5 tahun kami bersama ! uwaa. tape sapraa, ingat pesan ustaz kesayangan kau '' bila di takdirkan sesuatu tu hilang atau rosak maka sudah sampai ajal lah sesuatu itu. jadi, kite kene redha '' cewwah ! haha. betul laa ustaz cakap macam tu. ishh.

tengok !

patah dua weyh ! huu :'(

aku p umah sab, makan roti canai a.k.a dinner kitorang. mun ajak aku teman p somban beli baju, aku tanak sebab nak save duit untuk BUAT SPEK BARU .. yaa, time ney spek ney orait sihat walafiat sejahtera je hidup dye. then, kul 10 aku pun balik umah sendiri. senang cite tetibe spek aku dr atas meja terjatuh.*aku yg buat sebenarnye,hee-tak sengaje.wuuu
pastu parppp. patah dua ! haaaaa??! ternganga kot sekejap. hoho.
begitu lah ceritanye. then esok tu p teman mun beli baju. sab, ana n kadeq pun ade. hehe aku jumpe spek yg berkenan di hati. jeng jeng jeng. beli laaa. harga? rahsia ! hehe

ney yang baru. huu *ta isi power lagi.
haha. na tau ? spek yg lama yg patah dua tu roomate aku, izni tolong gam uhu kan then sellotep kan. haha.rajin benor budak tuu.

nampak tak tgh2 tu yg comot ?hee

yg ney dr front view. hee

sobsob. sedih tapi redha. tape2 hidup perlu di teruskan. yg pergi tu biarlah dye pergi. huuu.



No comments:

Post a Comment