Friday, 22 July 2011

ada suka ada duka :')

seminggu yg penuh dgn suka dan duka..awal2 minggu, aku bersedih sebab break dgn encik ego.kisah bersama beliau hanya teman rapat yg tau, so aku tanak cite sbb bukan best pong,haha.kejap je kot sedihnya then hidup aku kembali normal dgn gelak tawa kawan2 yang gila. kami buat aksem untuk hari usahawan uitm.



nana n ana sedang masuk kan adunan askem
haha malas nak rotate gambau ney. huu



ney la kami! pekerja kilang bangla. haha



betul lah orang2 tua cakap '' hidup bagaikan roda '' kejap happy, then sedih. seminggu aku happy meninggalkan kisah pecintaan yg tragis. hahaha hakktuihh ! then aku di kejutkan dengan cerita kematian sepupu aku. huhu. al-fatihah kepada arwah FIRDAUS SAIDIN. arwah tua setahun dr aku n study kat uitm seri iskandar, perak.









arwah dulu senior aku kat maktab. mase aku form4, tiap2 malam dtg kelas aku then bg roti.huu. pas abis sekolah selalu msg, call n dtg umah. huu. selalu gurau nak kawin ngan aku. huhu. sampai la satu hari dye tau aku couple ngan encik ego ( kwn dye 1 maktab ngan kami ) dye start jd lain. cuti sem hari tu last dye dtg jumpe aku. then dye remove aku kat fb. then tade khabar berita da pasal dye. then dye pergi.huu



tapi, hidup mesti diteruskan. aku bahagia ngan hidup aku, kwn2 aku.



















huhu. mak dah bising tunggu aku nak g bp buat SPEK BARU. uarggghh. caption gamba pun ta sempat nak tulis. tu gambar aku n kwn2 aku yg sangat2 aku syg.huu. korang gila kan sbb tu ku syg, hee.



okay, bye ! muahhhakktuihh .. hee

No comments:

Post a Comment