Wednesday, 13 April 2011

jeng jeng jeng !! macam macam dah jadi.... huhuu

assalamualaikum..
emm ana, sab.. macam macam da jadi an..
orang makin lama makin bahagia tapi aku ?!
hee its okayy,,
semua org kate
" safraa kan kuat.. "
kuat mmg kuat yg tanggung tu aku...
tapi takpe.. aku pun dah malas nak merayu rayu
aku da redha.. tiada jodoh antara kami.. :')
okayy dah ! 
tamao sedeyh2 !!
lets chill oout with other stories about SABSAFANA !
yeayhhh !! 

........................................................................................................

hari tuu kan..
hari sabtu hari tuu kann..
kami bertiga kann...
ade laa gotong royong kat kolej masing masing kann....
bape banyak kann daaa !
okayyy sambong !
hari sabtu 9 april 2011
ade gotong royong besar besaran kat kolej kami
ade la pppppp yg in charge 
tamao lah ckp kat sini
cukup lah kami je yg tau.. haha
and hari tuu jugak lah
physical and mental tortured happened to us ! haha
semua pasal gotong royong tuu lah !
yelaa mane tak nye kami da cun cun plan nak p 
meronggeng kat seremban
pergh tibe2........
sab n saf paling takot
takot ngan ppppp takot gak ngan mama ana ! haha
jgn marah ye kakak !
anda tu garang sangat ! :)
jam 10 pagi waktu dato' siamang gagap,
kami terkejut cipanzi bila tau ana da pigi seremban dulu sorang sorang
naik teksi sorang sorang !
12 hengget melayang kakak !
err sab n saf da macam orang gilaa nak pi kejar kakak tu yg amuk ngan kitorang sebab takot sangat ngan ppppp tuuu...
uwaaa... bla bla bla..
jam 11 pagi waktu dato' siamang tempang,
" pakcik din, boley tak amik kami kat uitm beting sikalang ? "
pakcik din : okayy pakcik dah ada kat belakang sp 4 nie.. datang lerr.
" pak cik din baikk ! "
naik bus CITYLINER bukan UNITED ye adik adik
ingat pesan kakak sapraa ! haha
bla bla bla..
sampai seremban
ana n kery di seremban parade !
huh, patot lah nenek ney semangat nak pegi ..
papa dye datang upe nye !
sobar jo la den berduo ney haa..

sabsaf : ana, kami da nak sampai, ko kat seremban parade an.. kami turun kat ktm la ye
ana : takyah.. aku dah kat term 1 dah
sabsaf : =.=" sabar sabar

sampai nye kami kat term 1..

sabsaf : ana, kitorang jalan jalan kat seremban parade dulu.korang kat term1 an. kitorang nak karoke dulu ney..
ana : haha,karoke lagi ? haha okayy

haha...rilekk sab.. jom bagi aku cucuk duet dulu then kite usha nenek uh
kami pun ke mesin atm yg terdekat CIMB !
tibe tibe ternampak sepasang couple yg teramat kami kenal !
haha kantoii dah mereka..
takpe takpe tungguu ye mr & mrs kery ! haha
okayy siap kuar duet ! 
mane depa pi haa ??
maybe tgk movie kot..
kami pun naik lah eskalator uh sampai tingkat ateh sekali..
haha round punye round tak jumpe jumpe

sabsaf : ko kat mane ney wey ? tgk movie kat term1 ke?
ana : tak tau la.. xde cite best.. kami kat dalam kedai buku ney..
sabsaf : kedai buku ??! hehehe okayy ! kami nak pi karoke ney.. bye bye !

POPULAR 
kedai buku yg terbesar di term1
sabsaf masok dengan berdebar debar ! haha
saf : weyh sab, asal aku yg nervous ney?
sab : haha, aku pun same ngeng ! haa jom jom aku nampak baju putih kat belakang tuu..
saf : okayy okayy !

haha kami rembat buku cina ape ntah wat cover muka
sejibik macam bini mengendap laki ngan pompuan lain ! haha
kami ikot je mane mereka pergi dalam kedai uh
buang mase tol coz 1 bukti pun tak dapat !

da keluar dr popular
sabsaf menunggu keryana keluar pulak
kami tunggu di kedai yg banyak bear
round round dalam kedai tu sambil jeling jeling ke luar !
aunty tu da syak something je kat kitorang !
keryana dah keluar !
sabsaf berlari mengintai mereka di pintu kedai bear tuu..
aunty tu ade kat sebelah 
" u tak boleh main2 ya dalam ini kedai "
saf pandang sab
sab wat muke blur + menyampah die tuu
macam ney 


haha sab !

then kami keluar lepas ketukketuk kepala aunty tuu
( dalam bayangan jaaa ! )
boring lah ikot ana ney !
destinasi seterusnya kami masok tempat karoke..
" laa 6 hengget je 30 minit , jom laa " sab mmg laju lau bab bab karoke ney..
" aishh ko ney " ( sambil geleng geleng kepala )
tapi ikot jugak ! haha

huh ! boring lahh citee... tunggu lah post dr sab n ana pulak !
bye !

No comments:

Post a Comment