Wednesday, 9 March 2011

we are besties forever !

assalamualaikum..
first post ney tak tau nak cakap pasal ape.. hehe
sape sabsafana ??
nak kenal tak tiga orang budak nakal dari uitm kuala pilah ney ??
hehe jom jom 
~ jeng jeng jeng ~


ney nama die safraa mazalan
paling senyap antara dalam sabsafana
x caye?
haha..
lantak lah !


ney sabrina hisham
paling HOT antara sabsafana
yang ney mesti korang percaya an..
heee
pondan !


 haa yang ney pulak
farhana jamnan
yang paling matured and garang antara kami
opss.. jangan marah ye kakak !
giler !




kami bertiga merupakan student food technology kat uitm kuala pilah
jangan kata fudtech tu keje die masak, catering or kulinari tau..
karier ney lebih kepada research sal makanan lah..
lau ditanya kepada kami kenapa pilih course ney
jawapannya mesti lah :
" kami suka sangat MAKAN ! "
" kami nak kurus so kene la research dulu makanan ape yang kami nak makan "
* padahal main bedal je makan ape lau time lapa tuu ..
huhu..

kami juger ade twin tau..
tengok ye hehe

ney pingu
dedikasi khas untuk sab
sebab try tengok mulut sab ngan pingu
sama an
hehehe
jangan marah nenek ya :)



ney pulak kambeng
*ejaan sebenar die kambing tapi ney special version
yang ney untuk ana
ana dulu lau marah or tak puas hati mesti kambeng yang keluar dari ucapan bibir nya
contoh :
" kambeng kau ! "
" perhh cam kambeng ! "
dan sebagainya..
hee jangan marah ya macik ! :)



last but not least ..
ney kura-kura tau..
khas untuk sapraa
sebab sapraa ney slow banyak !
hanya teman teman yang rapat mengetahui hal ini
hee :)



friends forever
once we were friends forever we still the besties
sape sape yang kawan dengan kami pasti rasai keterujaan dalam persahabatan
percayalah !
ceewahhh haha





peace ! (0o,)V

5 comments:

  1. heh! cik kambing , pingu and kura-kura dah bersatu cam wonder pet musim baru :P

    ReplyDelete
  2. hahahhha..ne wnderpet versi hebat nye..IT uhhhh

    ReplyDelete
  3. yeayh !
    sape ade masalah carilah ana n sab !!
    bukan aku...ahaha

    ReplyDelete
  4. hhahaaaa...boleh bla...aku bkn talian hayat..bluerkkkkk

    ReplyDelete