Friday, 1 April 2011

haa ?! camping ?! last minute pulak tuu ?!!!

ahahaha..
naseb korang lah sabsafana !!
semalam bersamaan dengan hari khamis
31 mac 2011 pada jam 5 petang
bertempat di padang TTS RUGBI BOLA and so on
(bercampur-campur) haha

"platun 7 and 8 pegi kem minggu ni ye "
kata salah seorang komander dari platun 7...
kami pun
"haha...tipuuu! "....safraa cakap
"haaa.... heh..?! ".....sab cakap
"weyh, die tak tipu an?!"...ana tanye kat komander platun 8..
dengan innocent and senyuman penuh dibibir komander tu geleng kepala menandakan kebenaran kata kata komander platun 7 tadi...

sabsafana diam seribu bahasa dengan angin yg sepoi sepoi bahasa petang tuu..


ohh tidakk !!!
" sengal ! banyak giler keje next week tak siap lagi "
ana dah start membebel 

" patut lah mata kiri aku ni asyik berkelip-kelip rupanye ade bende nak jadi.. "
sab mengeluarkan mitos..

safraa diam... happy nak pi camping tapi kenapa LAST MINUTE bagi tau haa??!
bengang !! arghh !!




perhh syok giler ahh
tibe-tibe pulak ade ujian TTS
kami sangat SUKA !

" farhana... sabrina... sa sa safraa... " 
cik azi memanggil name kitorang yang da mmg berturut turut..
haha
" buat 1 barisan ye,, "
 hahaha
malas cerite sal ujian TTS !!
kucar lana hiruk pikuk tunggang langgang tonggang terbalik semua
tapi yang paling memanaskan ialah banyak 
" SEMULA SEMULA dan SEMULA ! "
dalam sanubari kami
"cepatlah...malam ni test microbe lah ! aishh "

......................................................................................................

tutup sal TTS
masuk lak test microbe..
hahaha
kedudukan dalam BS
dila, safraa, ana, sab
dila dengan tekun menulis jawapan
safraa pulak bertungkus lumus meneliti jawapan dila
ana tanpa segan silu menyalin jawapan safraa
sab? 
haha sorang ni da ke laut..
lain orang buat, lain yg beliau buat..
haha
lastly kami bertiga dah complete
sab bahagian depan masih kosong xde 1 pun yang die tulis
astaga !
nak ketukketuk je budak ni tau..
terpaksa lah bg toyol interaktif kat beliau
hahahaaa..
HABIS TEST!!

.........................................................................................................

OC lab report and assignment microbe
buat kat anjung
perhh siap !
haha bangga bangga !!
then safraa n sab pelahap 0boooolat
mahal nak mati 4 hengget kot !
haha
ana telan burger ayam je pun dah 2.50 riyal
cekik darah !!


ni lah rupa si ana yang sedang makan burger ayam die yang tak lah SEBESAR oboooolat kami !
huh ! comot tahap panda laut dah !
ape lagi report sama kery maa !
hahaha

ni lah kisah kami dalam satu hari yang penuh dengan kejutan budaya !
kami balik ke bilik masing masing semangat berkobar kobar mau pigi kem esok
kem jeram sri pilah !!
tunggu lah kami datang !
sabsafana akan jadi budak baik di sana :)
beting highland !!
kami nak naik anda !!
yeahh !!

jumpe selepas habis kem 
insyaAllah bersama sama foto foto yang menarik !
winkwink !! ^.^

bubbye !!

1 comment:

  1. the next story will continue by tintakumerah0551.blogspot.com.my

    ReplyDelete